Певецът Орлин Павлов сподели много емоционален и личен момент, свързан със

...
Певецът Орлин Павлов сподели много емоционален и личен момент, свързан със
Коментари Харесай

Орлин Павлов: Баба ми почина 2 часа преди началото на концерт

Певецът Орлин Павлов сподели доста прочувствен и персонален миг, обвързван със загубата на своята баба при изявление с кореспондент на Plovdiv24.bg.

На въпроса имало ли е миг в кариерата му, когато е трябвало да забавлява хората, а в душата му не е било празнично той отговори, че всеки актьор има такива дни, когато е болен или е умрял негов непосредствен.  

" Спомням си последният път беше в действителност доста тежко. Големият концерт на Любо Киров в " Арена София ". С Графа бяхме поканени да изпеем песента " Заедно " и си припомням, че баба ми умря два часа преди началото на концерта. Спомням си, че ми беше доста тежко. Преди да стъпя на сцената не споделих на никого.

Беше някаква лудница, хората в въодушевление. Всички се приготвят - екип, режисьор, всеки пуска смешки. На мен не ми беше никак до смешки или до каквото и да е било, само че се пробвах да го скрия, да не заставам доста измежду хората, с цел да не си кажат " Този пък, какво му става в този момент? ". Опитах се да си го запазя за себе си и мисля, че съумях.

Преди да се кача на сцената, осъзнах в последна сметка, че всеки има своя път, своите страсти, само че сме там за друго. Трябва да дадем хубава страст на хората, да изпеем една хубава ария, да създадем един неповторим концерт.

Беше в края на пандемията.

Преди да се кача на сцената си споделих, че баба ми доста обичаше музиката, доста танцуваше, доста пееше. Тя несъмнено ме гледа отнякъде и по тази причина няма да се разчуствам, до момента в който пея, с цел да мога да си изпея всичко като хората.

За тези 3 минути и 45 секунди не си помислих нищо друго също така, че сме дружно на сцената, че ни е хубаво, пеем и че радваме публиката.

Изкуството по някакъв метод остава над всичко. Аз имам вяра в други светове. Вярвам, че има отвъдно и че има нещо, което се случва с нас, откакто си отидем и изминен нашия житейски път. Никога не съм бил с една крайна мисъл за хората, които си отиват - няма значение дали са родственици, или другари. Винаги знам, че има нещо друго по-късно ".

Целия диалог можете да гледате във видеото.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР